torstai 24. tammikuuta 2019

Kiitämme JHA:ta ajastaan europarlamentaarikkona. Nyt Seppo Lehto Brysseliin: Maahanmuuttokriitikot rymisten Europarlamenttiin hakkaa päälle musiikin soidessa. Ajakaamme suomalaisten etua, ei matuinvaasioiden elättejä keskuuteemme

Kiitämme Jussi Halla-ahoa ajastaan europarlamentaarikkona. Nyt Seppo Lehto Tampereelta Pirkanmaalta Brysseliin tilalleen ajamaan tiukkaa islamin ja matuinvaasioiden vastaista politiikkaa


Maahanmuuttokriitikot rymisten Europarlamenttiin hakkaa päälle musiikin soidessa. Ajakaamme suomalaisten etua, ei matuinvaasioiden elättejä keskuuteemme, eikä kiintiöpakolaisia. Humanitaarinen maahanmuutto on kusetusta. Suomen pitää irtisanoutua kaikista islam- ja matuinvaasioita suosivista kansainvälisistä sopimuksista ilman ehtoja. 

Eurooppa olkoon eurooppalaisten kansojen ja kansallisvaltioiden eurooppa, ei mikään joukkoraiskaajien, elintasopakolaisten ja isis-sotureiden lepokoti.


Sanokaamme painokkaasti ei nykyhallituksen alkperäkansamme kusetuksille islamin ja matuinvaasioiden lisäorjuuttamisille. Suomalaisten elintasosta ei pidä antaa euroakaan isistaustaisten sotarikollisten hotellimajoituksiin ja vokkirahoituksiin. Syököön vaikka kamelinpaskaa, se ei ole meidän asiamme huolehtia toisten maiden sotarikollisten elannosta ja elintason turvamisista.
Seppo Lehto Herran siunausta eurooppalaisille kansoille ilman matu- ja islaminvaasioiden elatusvelvollisuuksia, saati hyväksyntää.

---------------------
Tämä historiablogi kiittää Jussi Halla-ahoa europarlamenttikaudestaan ja itse sivustot kannustavat jatkossa tukemaan Seppo Lehto suursuomalaista ajattelijaa europarlamenttiin, eduskuntaan, kaupunginvaltuustoon etc.
https://jussi-halla-aho-europarlamenttiin.blogspot.com/

------------------
Jussi Halla-aholle kiitos europarlamentaarikkona. Nyt tilalleen Brysseliin Seppo Lehto Tampereelta
Osallistu Facebookin kautta Seppo Lehto europarlamenttiin kansallismielisen sanoman levitykseen yhteiseksi eduksemme Kts ohjeet netistä ja tee parannus osallistumalla maamme mokutuksen ja islamisoittamisen estämiseen. Valkoinen kansa ansaitsee suomalaista eurooppalaista politiikkaa, ei neekerirumpujen paukuttajia keskuuteemme. Seppo Lehto europarlamenttiin (katso vaalikopissa) numerolla. Äänestättävissä koko maassa
-----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti