sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Miksi Jussi Halla-aho Europarlamenttiin? Syyt ovat selvät, suurin osa edustajista on kansaamme kusettavia demla- ja ylemafian disinfomaation uhreja. Nyt on aika saada europarlamenttiin mies, joka ei kumarra vääriä jumalia lapsia väärin rakastanut islamin kamelintaluttaja Muhemmed mukaan lukien

Miksi Jussi Halla-aho Europarlamenttiin? 

Syyt ovat selvät, suurin osa nykyisistä parlamentaarikoista, ymv:sta edustajistamme on kansaamme kusettavia demla- ja ylemafian tapaisia disinfomaatiota jakavia ja liian moni heidän disinfonsa uhreja tajuamatta sitä. 

Nyt on aika saada europarlamenttiin mies, joka ei kumarra vääriä jumalia lapsia väärin rakastanut islamin kamelintaluttaja Muhemmed mukaan lukien. Älkäämme me liukastuko kamelin tai ko. kamelintaluttajan kamelin paskaan, kun niitä kameleita ei täällä muutenkaan liiku.


Kirjaa äänestyslippuun juhlallisesti ja asiallisesti 84 niin turvaat isänmaamme säilymistä parhaiten

Jussi Halla-aho vieraili Tampereella vanhalla kirjastotalolla ja vaalikopilla lauantaina 17.5.2014. Kuvat ja videot ko. vierailun yhteydestä:

Jussi Halla-aho turvaa valkoisen tulevaisuutemme, välttäkäämme musta tulevaisuus

Jussi Halla-aho on yleensä rento tyyppi ;) erilaisten herkkähipäisten kusettajien takia voi joskus mennä hermo toki itse kultakin ;) Vaalikopillakin tuli jokin kommarihörhö huutamaan hänelle korvaansa: "Fasistille kuula kalloon!" Lähti toki saman tien pois tämä putinistiapina. 
Sanomattakin selvää, että tälläisiä kommariparasiitteja on liikaa maassamme ylen vastuullisista toimittajista alkaen.

Pitkän linjan islam- ja maahanmuuttokriitikot Seppo Lehto ja Jussi Halla-aho. Parasta mustaa makkaraa Kauppahallista Savupoikien ja Tapolan kävelemättömät ;)


Nämä kuvat Vanhan kirjastotalon klo 12-14 tilaisuudesta, missä Jussi ansiokkaati puhui rontin tunnin yhtä soittoa vastaten varmaan monien kysymyksiin selkeästi näin etukäteen


Soittolista missä Jussi Halla-ahon 2 puhetta n. 10 minuuttia kummatkin. Kamera alkoi ylikuumenemaan, niin jäi loput puheet taltioimatta:Valitse Pro Patria 84 Jussi Halla-aho europarlamenttiinTurhat kusetukset ja kansamme orjuuttamiset maahanmuutto ja islam huonoine hedelmineen ovat tuttuja jo liian monille Berija (Demlamafian) tarhat mukaan lukien. 

Vaalien aikaan muistakaa kysyä aina ns. edustajilta: Mikä on kantanne rajattomaan maahanmuuttoon ja islamiin, sekä siihen että alkuperäkansan oikeuksia poljetaan vierauden hyväksi tehden suomalaisista orjia omassa maassaan?

Seppo Lehto Pro Isänmaa Jussi Halla-aho europarlamenttiin tukisivusto

------------------------------------------------------------------

Jussi Halla-aho europarlamenttiin isänmaan, Suomen ja suomalaisuuden asialla: Suomi suomalaisille.
http://jussi-halla-aho-europarlamenttiin.blogspot.fi/
-----------------------------------------------------------