maanantai 31. maaliskuuta 2014

Miksi Jussi Halla-aho europarlamenttiin? Paavillisen, ortodoksisen ja luterilaisen kirkon siunaus olkoon käsi ylhäällä Jussi Halla-ahon valinnan sinettinä. Fariseukset / mokutuksen kepuloiset, demariloiset, komuloiset, svekomaanit, islamin imaamit haistelkoon pesemätöntä ulostuloaukkoa ja poistukoot keskuudestamme kuin paha henki manauksen seurauksena
Miksi Jussi Halla-aho europarlamenttiin MEP:ksi? 

Paavillisen, ortodoksisen ja luterilaisen kirkon siunaus olkoon käsi ylhäällä Jussi Halla-ahon valinnan sinettinä kuin kastesiunaus

Tekopyhät, fariseukset / farisealaiset / mokutuksen rkp-, kepuloiset, demariloiset, komuloiset, svekomaanit, islamin imaamit haistelkoon pesemätöntä ulostuloaukkoa ja poistukoot keskuudestamme kuin paha henki manauksen seurauksena
-------------- Isot puutkin kaatuvat liki tönäisten kun asialla on Suomen kansakunnan itseoikeutettu entinen kirkon palvelija ja profeetta ketään kumartelematon Seppo Lehto. 

Samoin kuin kaatuu pihakoivut, kaatukoon islamin nimissä tapahtuva kristillisen kirkon edustajien ja virkamiesten, kansanedustajien, punamedian erilainen mädätys ja islamisaation rikolliset tapakultit ympärileikkauksina, alaikäisten naittamisina 50-vuotiaille ukkeleille. 
Kuulkaa profeettaanne Seppo Lehtoa ja toimikaa oikein äänestämällä oikein.
-------------------

Kaatakaamme isovenäläisyyden, svekomaanien, monikulttuurisuuden ja islamisaation lapsiavioliittoja suosivien väkivaltaiset mädät oksat keskuudestamme edustajineen esim stalinismin ja putinismin asiamiehiksi katsottavat johan backmanista, mika johan illmaniin, jorma kalskeeseen, sekä muihin kaltaisiinsa. Näitä on pesiytynyt keskuuteemme erilaisina stalinismitaustaisina (demla r.y.)  vihapuhujina, islamin imaameina ja monikulttuurin satanismin edustajina, joiden ansioituminen on lähinnä suomalaisten perusoikeuksien polkeminen mm ilmaisun- ja sananvapauden saralla. Viimeisimpänä stalinistivitsinä mikko puumalaisen haaveet Suvivirren poistamisesta koulujen kevätjuhlista. Soikoon ja kaikukoon suvivirsi aina joka kevät kaikkine säkeineen keskuudessamme ja ko kulttuurimme tuhoajat Siperiaan / Moskovaan Putinin (mieshuora) kenneliin.Luokaamme uusi valkoinen ja puhdas tulevaisuus ilman stalinismin ja väärällä tavalla eläimiä ja lapsia rakastavien mätää ja mädättäjiä keskuudessamme. 

Kommunismi kaatui ja Sovjet, mutta sen ruskeakieliset palvojansa jäivät keskuuteemme erilaisina demlajuristeina ja punikkitoimittajina kommarikepuli yleä myöden. Oksennuksensa on jokapäiväinen kirouksemme eri toimissamme.

Jussi Halla-aho europarlamenttiin ja kaltaisiaan muita Juho Eerolan tapaan, Olli Immonen olisi 3 varma ässä tällä asialla mutta eurovaaliehdokkuuttaan ei ilmeisesti ole vielä vahvistettu(?).
http://maahanmuuttokriitikot.blogspot.com----------------

Osallistu Facebookin ja google+:n kautta Jussi Halla-aho europarlamenttiin kansallismielisen sanoman levitykseen yhteiseksi eduksemme 

Kts ohjeet netistä ja tee parannus osallistumalla maamme mokutuksen ja islamisoittamisen estämiseen. 

Antakaamme kristikuntana paavillinen ja luterilainen kastesiunaus Jussi Halla-ahon eurovaalimenestykseen.

Viinikan kirkon kannatussivustolta lisää kristillisiä toivotuksia http://viinikan-kirkko.blogspot.com

Meille kaikille on tärkeää itsenäisen kansankunnan nimissä saada aitosuomalaisia, eikä mokutuksen ja islamisaation pappeja ja papittaria tuhon enkeleiksi europarlamenttiin pitämään tämän kansakunnan puolia.


Elämässä liian moni asia on aprillia mutta tämä ei. 
Yhtykää Seppo Lehdon ja isänmaallisten tahojen kristilliseen siunaukseen Rooman paavin tapaan käsi ylhäälle nostaen, moloa erilaisille stalinisteille oikein tarjoten ja tuomiten keskuuteemme tulleiden sirppi- ja vasara-taustaisten valheenkielien kuten demarihuuhaa-edustajien eero heinäluoma- tapaisten demarikommunistinen mätä ja valehtelu perusoikeuksistamme tervehtiä ja antaa siunausta kansakuntamme oikeille isänmaan sotureille.


Muistakaamme että kukaan ei erehtynyt UKK:takaan nimittelemään natsiksi isänmaan pyhien ja kunnioitettujen tunnusten kantamisesta vapaussotiemme vapaudenristeinä niin kunniamerkeissä kuin erilaisissa lipuissa ilmavoimista presidentinlippuun.
Siksi pesemätöntä keskisormea tässäkin yhteydessä eri punamedian sensuroiville komutaustaisille "Ryssänpelon" ja islamin edessä polvistuville median edustajille ilta-sanomissa, ilta-lehdessä, ylessä, mtv3:ssa jne. Imekää ja nuolkaa toisianne. Kiitos. Spasiba toisella kotimaisella.


Vilpittömästi, toimikaamme yhdessä oikeuden ja oikeiden asioiden voittamiseksi kansallinen itsekkyytemme valtiona muistaen ja lopettakaamme eurostoliiton rahan valuttaminen kerjäläisvaltioille ja oman kansalaisyhteiskuntansa munanneille esim. Kreikka ymv Euroalueen parasiittivaltiot. Oma kansa ensin, lapsilisät vaikka tuplaksi, lopettaen velkarahalla muiden valtioiden tukeminen ja lainoittaminen leikaten kehitysapu kokonaan pois, sekä lopettaen ns huminitaarinen ymv pakolaisten vastaanotto totaalisesti välittömästi.Isänmaan Asialla r.y:n pj Seppo Lehto suursuomalainen ajattelija, maahanmuuton ja islamisaation vastustaja, sekä vapaamman sananvapauden ja alkoholipoliikan asiamies http://suursuomalainen-alko.blogspot.com

Lauri Pihkalan ja Rooman paavin tapaan kansakunnallinen tervehdys kaikille. Onnea ja menestystä maahanmuuttokriittisten tiellä europarlamenttiedustajiksemme.


http://eurovaalihuumoria.blogspot.com eurovaalihuumoria kaikilleHerran enkelin siunaus isänmaallisille kristillisille edustajille islamisaation vastaisina ehdokkaina Jussi Halla-aho, Juho Eerola ymv:t tahot.


------------------------------------------------------------------------------
Jussi Halla-aho europarlamenttiin koko kristikunnan nimissä vääränlaisen islamisaation ja mokutuksen estämiseksi, kristillisen kulttuurin ja perusoikeuksiemme säilyttämiseksi keskuudessamme ilman (illmanismia) taantumista takaisin pimeän keskiajan takaisiin noitauskomuksiin ja luokkayhteiskuntaan, missä alkuperäväestölle on varattuna vain maaorjan ja työntekeminen orjana vailla lisäarvoon.

Vastustakaamme miehittäjä-Ryssän = Nyky-Venäjän aluemiehitystämme, siinä kuin muidenkin alueiden laitonta stalinistista perintöä, sekä nyky-Ukrainaan kohdistettua miehitystä Krimin niemimaan osalta
http://jussi-halla-aho-europarlamenttiin.blogspot.fi/
 -----------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti